ThinkstockPhotos-475556049 (kopia)

Foto Thinkstock (featured image)

Tro på dig själv och nyttja dina kontakter

Inspiration Karin Tranaeus berättar om det nya klädföretaget Lou in Love som hon nyligen startat tillsammans med en kollega. 

Frida Benno Hjerpe

När startade ni Lou in love?

Karin Tranaeus
Karin Tranaeus

– Vi kom på idéen i augusti förra året och redan veckan efter hade vi vårt eget kontor. Det kändes mer verkligt då och ökade peppen. Någon månad senare åkte vi och besökte potentiella leverantörer.

 

Berätta om er produkt?

– Vi har tagit fram sidenplagg och sidenunderkläder. Siden är det mest fantastiska tyget som finns och funkar till alla vardags fest eller kvälls sammanhang. Vår kollektion har en bred användning och är lyxiga, moderna och kaxiga.

 

Varför ska man köpa just era plagg?

– För att de är kvinnliga, moderna och med hög hållbarhet. Lou in Loves kläder är till för kvinnan som har koll på trender, kvalitet och som är på språng. Våra sidenplagg passar lika bra på jobbet som att behålla på till middagen eller festen senare samma dag.

 

Vart kan man köpa plaggen?

– Vi kommer att finnas i butik väldigt snart. På hemsidan louinlove.com finns mer information och till sommaren startar försäljningen online. På instagram uppdaterar vi frekvent allt som händer och har gjort sen dag ett, följ gärna vår resa: Lou.in.love

 

Några tips till den som vill starta eget?

– Tro på dig själv och din idé, man ångra bara det man inte gör. Nyttja alla kontakter du har, folk är ofta väldigt snälla och vill hjälpa till.