Karl Bohlin

Foto Karl Bohlin

Slarva inte med AI

Aktuellt Nya AI baserade lösningar hjälper ditt företag med inköp, kundvård, marknadsföring, kampanjer och bankkontakter och utvecklas nu snabbt. Dessa lösningar behöver din företagshistorik för att hjälpa dig på bästa sätt.

– Dina offerter, fakturor, betalningar, telefonloggar, bokföring och dina och dina anställdas kalendrar är hårdvaluta för AI, säger Karl Bohlin vd för HansaWorld, leverantör av system för små och medelstora företag.

Slarva inte bort din historik genom att ha saker i huvudet eller i ett ålderdomligt ekonomisystem. Fall inte för frestelsen att ge bort ditt informationskapital till separata appar, webbplatser och tjänsteleverantörer.

Integrerat affärssystem

Det går fort nu. AI är nästa revolution och den kommer vara över om några år. Mängder av arbete kommer att rationaliseras bort och otaliga problem kommer lösas maskinellt. Den kommer göra företagare som både jagar och samlar till framtidens vinnare.

– Samla dina transaktioner, helst med kommentarer för att framtida AI-tjänster skall fungera. Välj ett affärssystem integrerat med kalender, email, telefoni och kundstöd som lagrar allt i en framtidssäker databas, säger han.