Henrik Thorvinger

Foto Henrik Thorvinger

Gratis telefonitjänster gör kommunikationen proffsigare för småföretag

Ekonomi IT-företaget Telavox har utvecklat en kostnadsfri app som ger små­­företag tillgång till professionella telefonitjänster gratis.

I appen finns också möjligheten att koppla ihop samtliga företagstelefoner oavsett vilket abonnemang medarbetarna använder. Samlade telefonitjänster bidrar till ett professionellt intryck menar Henrik Thorvinger, utvecklingschef på Telavox. Funktionerna i Flow Free sköter du enkelt i appen Telavox Free.

– Det spelar ingen roll vilken operatör du har eller hur stort företaget är. I Flow Free får du ett smart företagsnummer som kopplar samman alla telefoner, så att du och dina kollegor kan svara var ni vill, när ni vill. Med Telavox Flow Free tutar det aldrig upptaget, kunden möts istället av ett välkomstmeddelande. Om det är upptaget har kunden dessutom möjlighet att placera sitt samtal i kö, säger Henrik Thorvinger.

Appen innehåller tjänster som gör det möjligt att se vem som ringer, schemalägga öppettider och tillgänglighet samt spela in ett eget välkomstmeddelande som kunderna möts av när de ringer. Allt det här sammantaget gör att man kan bemöta kunderna proffsigt och hjälper till att aldrig missa en kund eller en affär.