451638127 (kopia)

Foto Thinkstock (featured image)

Affärssystem med funktionalitet

Ekonomi Ett affärssystem är en investering som hjälper dig att hålla reda på alltifrån bokföring till kundregister, leverantörskontakter och fakturering. Ett molnbaserat affärssystem som du kan koppla upp dig mot via mobilen, läsplattan eller datorn är med andra ord en viktig investering, även för nyföretagare.

annikawihlborg

Annika Wihlborg

Karl Bohlin,
Karl Bohlin, vd HansaWorld

– Välj i första hand ett affärssystem som är kraftfullt men samtidigt enkelt att förstå och lätt att använda. Genom att välja ett molnbaserat system investerar du i en driftsäker, flexibel och lättillgänglig lösning. Säkerställ att systemets funktionalitet är densamma, oavsett om du kopplar upp dig via mobilen, läsplattan eller datorn, säger Karl Bohlin, vd på affärssystemstillverkaren HansaWorld.

Trenden med molnbaserade affärssystem tog fart för ett par år sedan. Karl Bohlin tror att framtidens standardlösning är molnbaserad i framtiden. Han rekommenderar företagare att hitta en återförsäljare som förstår sig på just er bransch och verksamhet. En förståelse för era behov och en möjlighet att integrera business intelligencelösningar i systemet är förstås också en fördel.